Previous
Next

Een betrouwbaar architectenbureau in Oud-Beijerland

DEPTH is een gedreven bouwkundig architectenbureau gevestigd in Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, dat bestaat uit een vast team van architecten en projectmanagers, omringd door een netwerk van specialisten. Ons architectenbureau is deskundig op het gebied van architectuur, bouwkunde en meubelontwerp. Naast onze eigen mensen hebben we een netwerk van specialisten opgebouwd waarmee we samenwerken zodat we voor elk project de juiste kennis in huis hebben. Bent u opzoek naar een architectenbureau voor uw project? Dankzij jarenlange ervaring is DEPTH een gedegen en betrouwbare partij om mee samen te werken.

Architectenbureau met passie in Oud-Beijerland nabij Rotterdam

Vanuit onze passie voor ruimtebeleving, textuur en licht geven we vorm aan hoogwaardige architectuurprojecten. Onze werkwijze is slim en innovatief om aan de vraag van onze opdrachtgever te voldoen en gezamenlijke doelen te realiseren. Wij gaan voor perfectie en zoeken graag creatieve grenzen op om zo tot vernieuwende en aantrekkelijke architectuur te komen. Daarnaast kenmerken de ontwerpen van ons architectenbureau uit Oud-Beijerland, gelegen direct onder Rotterdam, zich door eenvoud en simpelheid in de oplossingen. Tegelijkertijd voldoen de ontwerpen aan hoge ambities zonder daarbij het budget en de eisen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Om tevredenheid te garanderen, creëren wij altijd een 3D-visualisatie. Zo wordt de toekomst tastbaar en inzichtelijk en zijn aanpassingen eenvoudig te maken.

Veel tevreden opdrachtgevers

Ons architectenbureau uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, heeft diverse projecten afgerond op verschillende locaties in Nederland en daarbuiten. Van Tiny Houses tot een grootschalig masterplan in het Amerikaanse Louisiana van 17.000 m2. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Onze ervaring leert dat persoonlijk contact met alle betrokken partijen en heldere afspraken het belangrijkste zijn bij het succesvol afronden van ieder bouwproject. Door deze aanpak hebben wij al diverse projecten succesvol afgerond. Enkele tevreden opdrachtgevers hebben hun mening over architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland, vlakbij Rotterdam, gegeven: Dhr. M. Hegeman: ”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.” Dhr. M. Schipper: ”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

Gerelateerde projecten

3D visualisatie van een ontwerp van een Tiny House
creatie

Neem contact met ons op

Ons architectenbureau ondersteunt u in alle stappen van uw bouwproject in de omgeving van Rotterdam. Hierdoor rondt u ieder project succesvol af. Wilt u meer weten over onze diensten, bijvoorbeeld over woning creatie in Rotterdam? Neem dan gerust contact op! Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.