Interieurontwerp door de architecten van DEPTH; dit kunnen wij voor u betekenen

Het is zover: het exterieur van uw nieuwbouwwoning staat! Of misschien werkte u met een architect aan de verbouwing van uw woning. In beide gevallen is de kans groot dat u ook het interieur een nieuwe indeling wilt geven. Vaak is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Is de bijdrage van uw oude meubels onveranderd, of beperken zij misschien de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe ruimte? En is de ruimte wel naar wens ingedeeld, of komen de vormen van de kamer beter naar voren door het gebruik van andere materialen? Een architect van DEPTH kan samen met u bekijken welke mogelijkheden het beste aansluiten op uw persoonlijke woonwensen. In dit artikel leggen wij uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zien u én de ruimte

Het belangrijkste onderdeel aan de werkwijze van DEPTH is een combinatie van het zien van mogelijkheden in bestaande ruimtes en het luisteren naar uw persoonlijke wensen. Wij brengen uw eigen identiteit naadloos samen met die van de woning en leggen hierbij de nadruk op een functionele en gebruiksvriendelijke indeling van het interieur. Wij leggen u keuzes voor die, naast een optimale benutting van het pand, precies aansluiten op uw persoonlijke woonwensen.

Zo ziet een interieurontwerp van DEPTH eruit

Een interieurontwerp dat is gemaakt door een interieur architect van DEPTH is, naast persoonlijk, altijd functioneel. De nadruk in onze interieurontwerpen ligt op duurzaamheid. Onze ontwerpen zijn dan ook te herkennen aan het gebruik van veel natuurlijke materialen en de aandacht voor details. Als u een ruimte laat indelen door één van onze architecten kunt u rekenen op een interieur van kwaliteit. Het resultaat is een samenspel van twee factoren: wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke wensen worden gecombineerd met een optimale benutting van de beschikbare ruimte.

Hoe gaan wij te werk?

Al vroeg in het bouwproces stelt onze binnenhuisarchitect gerichte vragen. Zo kunnen wij tijdig inspelen op uw wensen voor binnenin het gebouw. Door op tijd te beginnen met het uitwerken van verschillende interieurontwerpen kunnen we uit een aantal varianten de stijl kiezen die het beste bij uw wensen aansluit. Om u een duidelijk beeld te geven van uw toekomstig interieur werken wij het gekozen interieurontwerp uit in 3D, plattegronden en fragmenttekeningen. De details worden stapsgewijs uitgewerkt in de technische tekening en ook tijdens de uitvoering staan wij altijd voor u klaar.

Heeft u vragen over dit artikel of met betrekking tot uw eigen plannen? Voor deskundig advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen