Tiny house ontwerpen te koop! in 3 verschillende uitvoeringen

Er is een groeiende vraag naar kleinere woningtypen en hier heeft DEPTH op ingespeeld door drie verschillende Tiny House ontwerpen te ontwikkelingen. Bij deze ontwerpen hebben we drie kernwaarden vooropgesteld; een leefbaar ontwerp van hoge kwaliteit, een klein formaat en een betaalbare prijs. Naast deze kernwaarden willen we ook laten zien dat een tiny house niet alleen kan worden ingezet als woning, maar dat het zich ook uitstekend leent als werkruimte.

 ONTWERP 

Door een keuze te hebben uit drie verschillende ontwerpen, zit er altijd een geschikt model tussen voor de vragende partij. Alle ontwerpen zijn te koop inclusief de bouwtekeningen. Je kunt zeggen dat je een doe-het-zelf-pakket aanschaft, waarmee je geheel zelf aan de slag kan. Alle benodigde informatie om het tiny house te bouwen zit in dit pakket. 

De ‘’Cabin’’ typeert zich door de uitstraling van een traditioneel kleine woning, maar door specifieke details en de afwerking krijgt het een eigentijdse twist. Door het gebruik van een schuin dak, wordt er op een een zeer efficiënte en ruime manier gebruik gemaakt van de ruimte die slechts 4×7 meter is. 

tiny house in bos

De ‘’Box’’ heeft de grootste oppervlakte met een afmeting van 11 x 3,5 meter. Door de ruime hoogte van 2,7 meter krijg je als bewoner een ruimtelijk en luchtig gevoel. De ruime woonkamer is het bijzondere aan dit ontwerp. De ruimte heeft namelijk aan beide kanten twee grote gevelopeningen waardoor je als bewoner het gevoel hebt in de natuur te wonen.

Tot slot bieden wij het type het ‘’Paviljoen’’ en dit is de kleinste versie met een oppervlakte van 4,4 meter. Door het gebruik van een compacte indeling blijft er een maximaal open oppervlakte open om te kunnen wonen of werken. Er wordt gebruik gemaakt ven een daklicht om het hele huis te kunnen verlichten. Dit type kan ideaal worden ingezet als privé tuinhuis, kantoor aan huis of kan op zo’n manier worden aangesloten dat het een verlengstuk wordt van het huis. 

Alle types zijn zeer milieubewust ontworpen. Er wordt gebruik gemaakt van hoog geïsoleerde wanden, een kleine houtkachel die zorgt voor de verwarming van de hele woning en er is een mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Een gasaansluiting is niet nodig.

AANKOOP

 Het ontwerp en de bouwtekeningen zijn te koop voor 3500,- exclusief BTW per ontwerp. U mag dan het tiny house meerdere keren bouwen maar u kunt het ontwerp en de bouwtekeningen niet overdragen aan een andere aannemer of opdrachtgever. Per type gelden de  volgende prijsindicaties:

      De Cabin: 64.000,- exclusief BTW en exclusief keuken en sanitair.

     De Box: 66.000,- exclusief BTW en exclusief keuken en sanitair.

     Het Paviljoen: 58.000,- exclusief BTW en exclusief keuken en sanitair.

Heeft u interesse in één van onze tiny house ontwerpen of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.