Krijg een impressie door een 3D-visualisatie te laten maken

Home > Impressie van een woning door 3D visualisatie
Een tekening zegt vaak meer dan duizend woorden, daarom vindt architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland het belangrijk om van ieder ontwerp een 3D-visualisatie te laten maken. De toekomst wordt op deze manier tastbaar en inzichtelijk. Dit is belangrijk in de communicatie naar betrokken partijen. Of het nu gaat om enkel een nieuwe woonkamer of als u een geheel nieuw huis wilt laten ontwerpen in regio Rotterdam, wij stellen een ontwerp voor u op in 3D. 

Hoe ziet een 3D-visualisatie eruit nadat u deze heeft laten maken?

Het ontwerpen van een 3D-visualisatie of artist impression is een sfeervolle, statische tekening die u laat maken van een nog te realiseren woonkamer, meubel, omgeving of huis in Oud-Beijerland of regio Rotterdam. Het is een illustratie die goed gebruikt kan worden in brochures, internetcampagnes, op bouwborden of voor andere media-uitingen. De verhoudingen van de tekening en de materialen die gebruikt gaan worden, zijn door een 3D-visualisatie door onze architect uit Oud-Beijerland te laten maken goed duidelijk. Dit levert inzichten op die u niet opdoet wanneer u het ontwerp enkel ziet op paper. Deze 3D-visualisatie kunnen we laten maken voor zowel externe als interne projecten. Ook hebben we ervaring met renders voor meubilair. Met iedere tekening die we door een ervaren architect uit Oud-Beijerland laten maken, ligt de nadruk van onze 3D-visualisaties op sfeer en perfectie. Hierbij zijn het standpunt, materialisering, styling, gebruik van licht en beeldopbouw cruciaal.

3D impressie van interieur ontwerp van een architect

Hoe wordt een 3D-visualisatie gemaakt?

Als ons architectenbureau uit Oud-Beijerland aan de slag gaat met een 3D-visualisatie wordt eerst alle benodigde projectdata verzameld door bijvoorbeeld een projectontwikkelaar. Vervolgens bepalen we het standpunt en de sfeer, om hierna het casco neer te zetten in de afbeelding. Ten slotte voegen we de bouwkundige details, mensen en het groen toe. Tijdens dit proces krijgt u tweemaal de mogelijkheid om feedback te geven op de previews. Als de afbeeldingen naar wens zijn, levert DEPTH het eindproduct in 4K kwaliteit aan, tenzij anders is overeengekomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw nieuwe huis in regio Rotterdam volledig in 3D te ontwerpen, maar maken we ook graag een ontwerp voor uw woonkamer of keuken.

Neem nu contact met ons op

Wilt u meer informatie over het laten maken van een 3D-visualisatie, heeft u een andere vraag of wilt u ons inhuren? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar +31 6 53 50 34 88 of stuur een e-mail naar info@deptharch.nl. Of het nu enkel om een woonkamer gaat of u een heel nieuw huis in regio Rotterdam 3D wilt laten ontwerpen, wij staan voor u klaar!