Krijg een impressie door een 3D-visualisatie te laten maken

Home > Impressie van een woning door 3D visualisatie
Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden, daarom vindt architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland het belangrijk om van ieder ontwerp een 3D-visualisatie te laten maken. De toekomst wordt op deze manier tastbaar en inzichtelijk. Dit is belangrijk in de communicatie naar betrokken partijen. 

Hoe ziet een 3D-visualisatie eruit nadat u deze heeft laten maken?

Een 3D-visualisatie of artist impression is een sfeervolle, statische afbeelding die u laat maken van een nog te realiseren gebouw, object, meubel, omgeving of situatie. Het is een illustratie die goed gebruikt kan worden in brochures, internetcampagnes, op bouwborden of voor andere media-uitingen. De verhoudingen van het ontwerp en de materialen die gebruikt gaan worden, zijn door een 3D-visualisatie te laten maken goed duidelijk. Dit levert inzichten op die u niet opdoet wanneer u het ontwerp enkel ziet op paper. Deze 3D-visualisatie kunnen we laten maken voor zowel externe als interne projecten. Ook hebben we ervaring met renders voor meubilair. Met ieder ontwerp ligt de nadruk van onze 3D-visualisaties op sfeer en perfectie. Hierbij zijn het standpunt, materialisering, styling, gebruik van licht en beeldopbouw cruciaal.

3D impressie van interieur ontwerp van een architect

Hoe wordt een 3D-visualisatie gemaakt?

Als ons architectenbureau uit Oud-Beijerland aan de slag gaat met een 3D-visualisatie wordt eerst alle benodigde projectdata verzameld door bijvoorbeeld een projectontwikkelaar. Vervolgens bepalen we het standpunt en de sfeer, om hierna het casco neer te zetten in de afbeelding. Ten slotte voegen we de bouwkundige details, mensen en het groen toe. Tijdens dit proces krijgt u tweemaal de mogelijkheid om feedback te geven op de previews. Als de afbeeldingen naar wens zijn, levert DEPTH het eindproduct in 4K kwaliteit aan, tenzij anders is overeengekomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw nieuwe woning volledig in 3D te ontwerpen.

Neem nu contact met ons op

Wilt u meer informatie over het laten maken van een 3D-visualisatie, heeft u een andere vraag of wilt u ons inhuren? Bel ons dan gerust op +31 6 53 50 34 88.