Impressie van een woning met 3D visualisatie

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden. DEPTH vindt het daarom belangrijk om van ieder ontwerp een 3D visualisatie te maken. De toekomst wordt op deze manier tastbaar en inzichtelijk, iets dat belangrijk is in de communicatie naar betrokken partijen.

3D impressie van interieur ontwerp van een architect

3D impressie

Een 3D visualisatie of artist impression is een sfeervolle, statische afbeelding van een nog te realiseren gebouw, object, meubel, omgeving of situatie. Een illustratie die goed gebruikt kan worden in brochures, internetcampagnes, op bouwborden of voor andere media-uitingen. 

Verhoudingen

Daarnaast kunnen we met behulp van een 3D visualisatie goed kijken naar de verhoudingen van het ontwerp en naar de materialen die op elkaar afgestemd moeten worden. Een artist impression zorgt voor inzichten die niet tot je komen wanneer je het ontwerp alleen ziet op papier.

Sfeer en perfectie

DEPTH verzorgt visualisaties voor zowel externe als interne projecten. Ook hebben we ervaring met renders voor meubilair. Wat het onderwerp ook is, in onze 3D visualisaties ligt de nadruk op sfeer en perfectie. Het standpunt, materialisering, styling gebruik van licht en de beeldopbouw zijn hierbij cruciaal.     

Werkwijze 

Als DEPTH aan de slag gaat met een 3D visualisatie wordt eerst alle benodigde projectdata verzameld. Simpel gezegd werken we vervolgens van groot naar klein. We bepalen het standpunt en de sfeer om vervolgens het casco neer te zetten in de afbeelding. Daarna voegen we de bouwkundige details toe, mensen en het groen. In dit proces krijgt u twee keer de mogelijkheid om feedback te geven op de previews. Zijn de afbeeldingen naar wens, dan levert DEPTH het eindproduct in 4K kwaliteit aan, tenzij anders is overeengekomen. 

Wilt meer informatie over 3D visualisatie of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op!