Contact

Home > Contact
Locatie

Molendijk 5
3262 AH Oud-Beijerland

Email

info@deptharch.nl

Telefoon

+31 6  53 50 34 88

KvK

DEPTHarch VOF
kvk nummer: 63795973
vestigingsnummer: 32223420

Profiel

DEPTH is een architectuur-ingenieursbureau dat is gevestigd in Oud-Beijerland en Amsterdam. DEPTH is deskundig op het gebied van architectuur, bouwkunde en meubelontwerp.

 Projectmanager/uitvoerder Joost Vogelaar en architect Mitchel Verkuijlen hebben DEPTH in 2015 opgericht. Met afgeronde opleidingen aan de MTS en HTS en jaren ervaring bij vooraanstaande bouwbedrijven heeft Joost ruime kennis verworven van de praktische en technische kant van het vak. Mitchel is na zijn opleiding aan de HTS verder gaan studeren aan de TU Delft en heeft recentelijk zijn post doctorale studie afgerond. Vanwege zijn werk bij gerenommeerde architectenbureaus als Studio PROTOTYPE en UNStudio heeft hij ruimschoots ervaring opgedaan met hoogwaardige en prijswinnende architectuurprojecten.

 Bij DEPTH geloven we dat de combinatie van deze twee werelden ervoor zorgt dat we het beste uit ieder project kunnen halen. Het vormt de kern van ons werk. Voor onze klanten proberen we altijd de hoogst mogelijke waarde te creëren binnen de grenzen die worden gegeven. Met een sterke focus op maakbaarheid en technische solide uitwerking van ontwerpen, maken we hoogwaardige architectuur mogelijk en betaalbaar. 

Mensen

Mitchel Verkuijlen – architect

Joost Vogelaar – projectmanager