Bouwkundig advies in de regio Rotterdam

8

Jaren
ervaring

160+

Klanten
geholpen

180+

Afgeronde 
projecten

Uw behoefte aan bouwkundig advies kan worden vervuld door architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam. Wij ondersteunen klanten bij bouwkundige vraagstukken en geven advies over management, financiën, de oplevering en/of toezicht. Ook is het mogelijk om een bouwkundige keuring door ons uit te laten voeren.

Esthetisch toezicht op uw project

Een belangrijk aandachtspunt tijdens de bouw van ieder project, of het nou Tiny Houses zijn of een heel kantoorpand, is dat de esthetische details uit een ontwerp zorgvuldig worden uitgevoerd door de aannemer. DEPTH is hier extra alert op omdat een aannemer tijdens het bouwproces van nature meer bezig is met de bouwkundige kant van een project dan met het esthetische element. De ervaring leert dat dit lang niet altijd voor problemen hoeft te zorgen, mits er goed gecommuniceerd wordt door de betrokken partijen.

Een bouwkundige keuring en advies
in en buiten Rotterdam

Als u een bestaand huis koopt, is het verstandig om bouwkundig advies te vragen aan DEPTH, een architectenbureau uit omgeving Rotterdam. We gaan na welke gebreken de woning heeft en hoeveel onderhoud er nu én op termijn nodig is. We doen onder andere:

Daarnaast voegen we een inschatting van de kosten toe aan het rapport om achterstallig onderhoud te herstellen. Dat overzicht kunt u gebruiken tijdens de onderhandelingen over de prijs van het huis. We streven er bij DEPTH, een architectenbureau uit omgeving Rotterdam, naar om het rapport met de resultaten van het bouwkundig advies binnen een week klaar te hebben. Het is mogelijk dit rapport als bindende voorwaarde op te nemen in het voorlopige koopcontract.

The Chair

Directievoering en toezicht tijdens de bouwfase

We vinden het belangrijk dat uw plannen op de bouwplaats zorgvuldig worden uitgevoerd. Daarom zijn wij ook inzetbaar als directievoerder en toezichthouder in de bouwfase van een project. Als directievoerder ontfermen wij ons over het contract, het budget, de kwaliteit, de planning, de administratie en de veiligheid. De toezichthouder is het verlengstuk, deze vormt de ogen en oren van de directievoerder als het gaat om direct operationele bouwzaken. Architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland (omgeving Rotterdam) neemt op basis van het bouwkundig advies de dagelijkse zorgen van het bouwproject over, maar u houdt als opdrachtgever de regie.

Wij helpen u met uw bouwproject, zodat u met een goed gevoel aan de slag kan. Als u uw behoefte aan advies wilt bespreken met een van onze experts, kan dat. U belt hiervoor naar +31 6 53 50 34 88.

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER