Minimism

Eenvoud, terughoudendheid, 360 graden diffuus licht en betaalbaarheid waren de uitgangspunten voor de ‘Minimism’-serie van DEPTH. Het minimalistische samenspel van het eikenhout van de robuuste connector in combinatie met de elegante lijnen van de lange ledlampen bepalen het eigentijdse beeld. Armatuur en lichtbron vormen samen een geheel zonder onnodige afleiding of zichtbare verbindingen, dankzij een nieuw fittingtype.
CATEGORIE
LOCATIE
GROOTTE
De strakke, slanke vorm geeft Minimism een geraffineerde uitstraling, waardoor het geschikt is voor zowel publieke als particuliere omgevingen. Het programma is bijvoorbeeld ideaal voor gebruik in de badkamer, naast een spiegel. Het warme witte ledlicht zorgt voor een diffuus omgevingslicht. Doordat de ogen niet vermoeid raken door intens licht, is de serie ook zeer geschikt voor de werkomgeving. De verschillende afmetingen bieden de mogelijkheid om twee formaten te combineren in een speelse lichtopstelling en ruimtelijke configuraties.
Minimism is verkrijgbaar als enkele, dubbele en driedubbele wandversie in eiken mat naturel of carbon zwart. De lichtbron is verkrijgbaar in lengtes van 30, 50 en 100 cm, in 3000K, 2700K en 2200K, en is dimbaar. De wandversie kan ook als plafondlamp worden gebruikt.