Roetersstraat

In het hart van Amsterdam, in een prachtige buurt, heeft Depth een stedelijk appartement ontworpen dat uitblinkt in zijn eenvoudige elegantie. Met slechts 50 vierkante meter tot haar beschikking, is het appartement omgetoverd tot een persoonlijke en creatieve leefruimte.
CATEGORIE
LOCATIE
GROOTTE
Het doel van het interieurontwerp was om de authentieke elementen van het appartement te herstellen, zoals de hoge plafonds, de originele ornamenten, en tegelijkertijd te zorgen voor een harmonieuze, comfortabele en moderne omgeving. De perfecte balans tussen verleden en heden is subtiel te vinden in de minutieuze details. Dit huis is voorzien van de nieuwste technologie, bijna energieneutraal en biedt alle gemakken die de bewoner nodig heeft. Voor de toevoegingen aan het ontwerp zijn uitsluitend exclusieve en duurzame materialen gebruikt, met slimme functionaliteiten en tactisch geselecteerde producten en meubelstukken. In het ontwerp is gekozen voor een indeling, waarbij de verschillende ruimtes harmonieus in elkaar overlopen. Het resultaat is een historisch, uniek en weelderig appartement, waarin een comfortabel en tijdloos interieur gecreëerd is en modern design naadloos samensmelt met de klassieke context.
Door te kiezen voor een serene en natuurlijke kleurenpalet wordt er eerbetoon gebracht aan de klassieke elementen van de oorspronkelijke architectuur. Door ruimtes te herdefiniëren en aan te passen aan de wensen en levensstijl van de klant, heeft Depth harmonieuze, ruim opgezette leefruimtes gecreëerd die baden in natuurlijk licht. Het resultaat is een appartement waarin de klant haar eigen persoonlijkheid tot uiting kan brengen, terwijl ze geniet van een comfortabele en tijdloze ambiance. Of je nu ontspant in de gezellige zithoek, geniet van een heerlijke maaltijd in de goed uitgeruste keuken of tot rust komt in de slaapkamer, dit stedelijke appartement in Amsterdam biedt een oase van rust te midden van de bruisende stad. Depth heeft een meesterwerk gecreëerd dat zowel elegant als functioneel is, en waarin de ziel van de klant tot leven komt.