Architect en stedenbouwkundig bureau

Bij stedenbouw zijn plan en strategie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als stedenbouwkundig bureau houdt DEPTH zich bezig met ruimtelijke vraagstukken waarbij constant naar de balans wordt gezocht tussen verschillende belangen. Zo moet een stad leefbaar zijn, maar ook beschikken over voldoende mogelijkheden om op economisch vlak te kunnen groeien. Vooral in het kleine, dichtbevolkte Nederland is dat een uitdaging.   

01/ Betaalbaar hoogwaardige architectuur
02/ Bouwkundige keuring & advies
03/ Vast team van architecten

Verandering

Voor een stad of dorp is het van groot belang dat er niet alleen naar het heden wordt gekeken, maar ook naar de toekomst. Daarom helpt stedenbouwkundig bureau DEPTH u graag aan een plan met ruimte voor verandering. Organische ontwikkelingen krijgen zo de ruimte en onverwachte kansen kunnen optimaal worden benut. Ruimte voor verandering is de basis voor een duurzame, aantrekkelijke stad.   

Maatwerk

Ieder project is maatwerk. Of het nu gaat om een dorpsplein of stadscentrum, inbreiding of uitbreiding, een bedrijventerrein of een landgoed, we stemmen de aanpak, het team en de bijdrage van experts altijd af op de opdracht. Daarnaast vinden we het belangrijk dat het plan breed gedragen wordt. Een open houding naar alle betrokkenen vinden we daarom essentieel.

Heeft u vragen over stedenbouw of over iets anders? Neem gerust contact op. 

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE