EEN KANTOOR OF WONING LATEN ONTWERPEN IN DE REGIO ROTTERDAM

Voordat we beginnen aan uw bouwproject, inventariseren we de te maken ontwerp- en bouwkosten. Het komt voor dat de klant zelf al verschillende zaken heeft voorbereid op het gebied van bouwkosten, maar vaak ontbreken hierbij nog de nodige onderdelen. Iets dat verderop in het project vervelende effecten kan hebben op de financiering van uw project. Hieronder een overzicht van de posten die wij over het algemeen terug zien in een regulier woningbouwproject.

Aankoop grond / Bestaand pand

Architect

Een architect van DEPTH werkt uw plannen en ideeën uit op papier. Deze stukken dienen als basis van het project omdat alles hierin wordt vastgelegd en afgesproken. Afhankelijk van de complexiteit en de grootte van een bouwproject ligt de vergoeding van een architect tussen de 5 en 13 procent van de totale bouwkosten. Uitgaande van een volledig bouwproces kan onderstaande kostenopbouw worden aangehouden:

ANDERE PUNTEN

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.