Een kantoor of woning laten ontwerpen in de regio Rotterdam

Home > Huis of woning laten ontwerpen

U kunt DEPTH een kantoor, woning of ander pand laten ontwerpen in de omgeving Oud-Beijerland, nabij Rotterdam. Wij ontwerpen vanuit een passie voor architectuur, materiaal en detaillering. Ontwerpen die helder zijn en logisch voelen; daar streven we naar. Wij gaan voor perfectie en zoeken graag creatieve grenzen op om zo tot vernieuwende en aantrekkelijke architectuur te komen. Desalniettemin gaat DEPTH bij het ontwerpen van een woning altijd uit van uw wensen en eisen. U moet zich uiteindelijk thuis voelen in de ruimte, of dit nou woonruimte of werkruimte is –zoals een kantoor– dat u heeft laten ontwerpen door ons architectenbureau uit omgeving Rotterdam.

Uw kantoor laten ontwerpen door ons architectenbureau uit omgeving Rotterdam

Onze ontwerpen kenmerken zich door de samensmelting van innovatieve technieken, maakbaarheid en passie voor architectuur. We streven naar mooie gebouwen waarbij eenvoud centraal staat, maar hoge ambities worden behaald. Door onnodige onderdelen te verwijderen, komen we tot de kern van het ontwerp. De functie van het gebouw, de beleving van de gebruiker en het budget van de opdrachtgever houden we tijdens het ontwerpproces nauwlettend in de gaten.

3D impressie van een binnenhuis ontwerp
3D impressie van ontwerp van een interieurarchitect

Het ontwerpproces van uw woning

Het voeren van een goed gesprek staat aan de basis van een goed ontwerp van een huis. U laat ons weten wat u in gedachten heeft en ook wij spreken onze ideeën uit. DEPTH is uitstekend in staat om deze ambities te combineren en tot een ontwerp te komen, gemaakt door een bouwkundig tekenaar, waarbij doelgerichte oplossingen en persoonlijke wensen samenkomen. Om het ontwerpproces zo soepel mogelijk te laten verlopen houden we nauw contact en is de dialoog constant gaande.

Conceptontwerp van uw nieuwe ruimte

Tijdens het proces laten we uiteenlopende conceptontwerpen van uw nieuwe woning zien, zodat we samen met u weloverwogen beslissingen nemen. Hierbij kunt u door ons architectenbureau uit omgeving Rotterdam bijvoorbeeld een kantoor laat ontwerpen en een inspirerende en adviserende rol verwachten. Aan de hand van de concepten laat u vervolgens weten wat wel en wat niet aansluit op uw wensen. We gaan in overleg en bieden inzicht op het gebied van ruimtelijke inpassing, materiaalgebruik en financiën

Duurzaam ontwerp van uw ruimte

Als vanzelfsprekend is duurzaamheid een belangrijk onderdeel in de ontwerpen van DEPTH. Het is een integraal onderdeel van elk ontwerp. Zo maken we gebruik van materialen met een lange levensduur en denken we mee over de functie van het gebouw in de toekomst. Door bijvoorbeeld een kantoor te laten ontwerpen of te bouwen met kolommen in plaats van draagmuren kan het pand in de toekomst ook dienen als appartementencomplex.

Neem contact met ons op en bespreek een ontwerp

Dankzij onze jarenlange ervaring beheersen wij alle facetten van het ontwerpproces en is DEPTH een gedegen en betrouwbare partij voor uw project, of dit nou nieuwbouw, renovatie of een verbouwing is. U kunt ons architectenbureau uit omgeving Rotterdam met een gerust hart uw kantoor, of elk ander pand, laten ontwerpen. Wilt u meer weten over deze of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 53 50 34 88.