Uw nieuwe woning laten ontwerpen?

DEPTH ontwerpt vanuit een passie voor architectuur, materiaal en detaillering. Ontwerpen die helder zijn en logisch voelen, daar streven we naar. Wij gaan voor perfectie en zoeken graag creatieve grenzen op om zo tot vernieuwende en aantrekkelijke architectuur te komen. Desalniettemin gaat DEPTH bij het ontwerpen van een woning altijd uit van uw wensen en eisen. U moet zich er uiteindelijk thuis voelen.

3D visualisatie van een minimalistisch interieur ontwerp voor een slaapkamer

Eenvoud

Onze ontwerpen kenmerken zich door de samensmelting van innovatieve technieken, maakbaarheid en passie voor architectuur. We streven naar mooie gebouwen waarbij eenvoud centraal staat, maar hoge ambities worden behaald. Door onnodige onderdelen te verwijderen, komen we tot de kern van het ontwerp. De functie van het gebouw, de beleving van de gebruiker en het budget van de opdrachtgever houden we tijdens het ontwerpproces nauwlettend in de gaten. 

Uitspraak J. Cruyff: ‘Iets wat simpel is heel goed doen, is het moeilijkste wat er is.’

Ontwerpproces

Het voeren van een goed gesprek staat aan de basis van een goed ontwerp van een huis. U laat ons weten wat u in gedachten heeft en ook wij spreken onze ideeën uit. DEPTH is uitstekend instaat om deze ambities te combineren en te komen tot een ontwerp waarbij doelgerichte oplossingen en persoonlijke wensen samenkomen. Om het ontwerpproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, houden we nauw contact en de dialoog constant gaande. 

Concept

Tijdens het proces laten we uiteenlopende conceptontwerpen van uw nieuwe woning zien zodat we samen met u weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Hierbij kunt u van DEPTH een inspirerende en adviserende rol verwachten. Aan de hand van de concepten laat u vervolgens weten wat wel en niet aansluit op uw wensen. We gaan in overleg en bieden inzicht op het gebied van ruimtelijke inpassing, materiaalgebruik en financiën

Duurzaam

Als vanzelfsprekend is duurzaamheid een belangrijk onderdeel in de ontwerpen van DEPTH. Het is een integraal onderdeel van elk ontwerp. Zo maken we gebruik van materialen met een lange levensduur, denken we mee over de functie van het gebouw in de toekomst. Door bijvoorbeeld een kantoor te bouwen met kolommen in plaats van draagmuren kan het pand in de toekomst ook dienen als appartementencomplex. 

Dankzij onze jarenlange ervaring beheersen wij alle facetten van het ontwerpproces en is DEPTH een gedegen en betrouwbare partij voor uw project. Wilt u meer weten over deze of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op!