Een CAD tekenaar bij de bouw van uw woning nabij Oud-Beijerland

Home > Bouwkundig, technische & CAD tekenaar met expertise

Bent u op zoek naar een ervaren CAD tekenaar die de bouw van uw woning in Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, naar een nieuw niveau kan tillen? Dan zit u bij DEPTH beslist goed. Wij zijn een technisch tekenbureau uit Oud-Beijerland, maar we gaan opdrachten aan in de hele omgeving van Rotterdam. Wij helpen u uw bouw- of verbouwplannen uit te werken.

Bouwkundige tekening opgezet door bouwkundig tekenaar

Hulp van een bouwkundige CAD tekenaar bij de bouw van uw project in Oud-Beijerland

Als technisch tekenbureau uit regio Rotterdam, maken wij de technische tekening die nodig is om uw plannen te realiseren. U krijgt eerst uitgebreid de mogelijkheid om aan een van onze bouwkundige tekenaars uw plannen uit te leggen. Bij een verbouwing is het daarbij ook belangrijk dat het bestaande pand in kaart wordt gebracht, dus ook met de oude tekeningen gaan wij aan de slag. De nieuwe plannen moeten immers naadloos aansluiten op de bestaande situatie. Ook bij het inhuren voor herbestemming is het noodzakelijk dat een CAD tekenaar van ons technisch tekenbureau uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, de bestaande bebouwing gedetailleerd uitwerkt. Voor uiteenlopende doeleinden zet onze CAD tekenaar uit Oud-Beijerland uw plannen op papier met behulp van AutoCAD of Revit/BIM. Denk hier bijvoorbeeld aan een technische tekening voor:

  • Nieuwbouw- of verbouwplannen in Oud-Beijerland
  • Aanvraag voor een omgevingsvergunning in Rotterdam
  • Bestek- en werktekeningen
Detail bouwkundige tekening opgezet door Cad tekenaar

Een CAD tekenaar helpt u met uw aanvraag voor een omgevingsvergunning in Oud-Beijerland, nabij Rotterdam

Als u een aanvraag doet voor een omgevingsvergunning is het van belang dat het bouwkundig- en constructief tekenwerk voldoet aan een aantal belangrijke eisen, zodat het voldoet aan de regeling omgevingsrecht. De CAD tekenaar van DEPTH, een ervaren technisch tekenbureau uit Oud-Beijerland in de buurt van Rotterdam, houdt direct na het inhuren rekening met al deze eisen. Zaken als brandveiligheid, constructie en materiaalgebruik bij uw projectontwikkeling nabij Rotterdam worden zorgvuldig verwerkt in de technische tekening. Ook andere verplichte onderdelen van de aanvraag maken wij voor u in orde. Denk aan dwarsdoorsneden, plattegronden, gevels, kapplannen en principedetaillering.

De volgende stap is een bestektekening en werktekening maken

Zodra het definitieve ontwerp staat en alle vergunningen binnen zijn, is het tijd voor de volgende stap in het bouwproces; het maken van een bestektekening en werktekening. Deze twee tekeningen worden na het inhuren ook opgesteld door een technisch tekenaar van DEPTH, bouwkundig tekenbureau uit Oud-Beijerland in de omgeving Rotterdam. Alle technische specificaties en details worden vastgelegd en we zorgen er daarmee voor dat de aannemer alles tot in detail kan uitvoeren zonder onduidelijkheden.

Bouwkundige tekensoftware voor de beste technische tekening in regio Rotterdam

Door onze sterke focus op maakbaarheid en een technisch solide uitwerking hebben we uitgebreid ervaring opgedaan met AutoCAD en Revit/BIM. Per project in regio Rotterdam kijken we welke software de meest geschikte technische tekening maakt. De selectie heeft met name te maken met de complexiteit en grootte van de projecten. AutoCAD is van oorsprong het standaard CAD-tekenprogramma; het werkt snel en is beter om precieze 2D-beelden mee te vervaardigen. Met Revit/BIM leveren we een intelligente 3D-visualisatie aan waarin modelleurs ‘real-time’ informatie kunnen toevoegen en delen. Deze informatie is van belang voor alle betrokkenen bij het bouwproces. Deze software biedt dus meer mogelijkheden voor de uitgebreidere contractvormen van uw project.

Complexe detaillering

Onze CAD tekenaar is gespecialiseerd in de bouw van complexe detaillering in tekeningen omdat we jarenlange ervaring hebben als technisch tekenbureau in regio Rotterdam. Daarom zijn wij altijd alert op innovatieve producten die we kunnen toepassen in de bouwkundige details van de tekeningen.

Verduidelijking nodig? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat onze CAD tekenaar kan betekenen voor uw bouw in regio Oud-Beijerland, nabij Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 53 50 34 88 of door een e-mail te sturen naar info@deptharch.nl. DEPTH heeft jarenlange ervaring met technisch tekenen, omdat al onze projecten zijn gemaakt op basis van een technische tekening.