Modern en passend interieurontwerp voor uw onderneming

Als het gaat om interieurontwerp is DEPTH heel veelzijdig. Naast het binnenwerk voor woonhuizen en publieke ruimtes, houden we ons ook regelmatig bezig met het ontwerpen van verschillende soorten ondernemingen. Zo hebben de interieurarchitecten van DEPTH een mooie bar ontworpen voor café/restaurant Soffree in het centrum van Oud-Beijerland en is het hele interieur van hamburgerrestaurant de Burgemeester in de Jordaan in Amsterdam van onze hand.

Uniek functioneel ontwerp
De opdracht van Soffree was duidelijk. De bar moest een eyecatcher worden. Een one of a kind meubelstuk waarover gepraat zou worden. Hier draaiden wij onze hand niet voor om. Het resultaat is een hippe bar die is opgebouwd met een bijzondere tegel genaamd DTILE. Met deze ronde tegels kun je alle kanten op. Je kunt ze zo gebruiken dat een blok lijkt te zweven boven de vloer en ook driedimensionaal tegelen is mogelijk. Door de mooie rondingen krijgt de bar een hippe uitstraling, maar blijft die tegelijkertijd functioneel omdat de tegels een geïntegreerde functie hebben. Het tegelpatroon hoeft niet onderbroken te worden door bijvoorbeeld een afvoer, een ventilatierooster of een handdoekhaakje.

Het houten gedeelte waar gasten kunnen aanschuiven, zweeft als het ware boven de bar voor een uitnodigende look. Ideaal voor mensen die gezellig een drankje komen doen, maar niet meteen met hun neus boven de werkzaamheden van de barman willen zitten.

Warm industrieel ontwerp
Restaurantketen Burgemeester heeft meerder locaties in Amsterdam en wilde voor hun pand aan de Elandsgracht een nieuw interieur. Ze wilde een industriële look, maar het geheel mocht zeker niet te kil worden. Aan ons de opdracht om met een warm industrieel ontwerp te komen voor deze locatie. Door voor opvallende houten elementen te kiezen, krijgt het stoere geheel een warme uitstraling.

In het nieuwe ontwerp hebben we de toiletten van de voor- naar de achterzijde verplaatst en hebben we een voorportaal toegevoegd. Zo blijft de warmte op koude dagen binnen en ontstaat er geen stroom van kou voor gasten die binnen zitten te eten als andere mensen binnenkomen.

Duurzaam en persoonlijk
Een interieurontwerp van DEPTH is persoonlijk, maar ook functioneel. We luisteren aandachtig naar uw wensen en leggen de nadruk op duurzaamheid. Het gebruik van natuurlijke materialen en de aandacht voor details zijn kenmerkend voor een interieurontwerp van DEPTH. Het resultaat is een combinatie van uw persoonlijke wensen en de optimale benutting van de beschikbare ruimte.

Heeft u vragen over dit artikel of kunnen wij u helpen met uw eigen plannen?Neem dan vrijblijvend contact met ons op.