Projectontwikkeling in Rotterdam en omstreken

DEPTH voert de volledige projectontwikkeling van uw project uit, met behulp van de jarenlange ervaring van ons architect- en engineeringbureau uit Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam, met het complete bouwproces. Wij hebben een sterke focus op maakbaarheid en een technisch solide uitwerking van een ontwerp. Hierdoor wordt hoogwaardige architectuur mogelijk gemaakt op een betaalbare wijze. Wij zijn betrokken bij het complete bouwproces en ondersteunen u waar nodig in Rotterdam en omstreken, wat voor soort projectontwikkeling u ook wilt realiseren.  

01/ Betaalbaar hoogwaardige architectuur
02/ Bouwkundige keuring & advies
03/ Vast team van architecten

Ruime ervaring met projectontwikkeling in en buiten Rotterdam

Architectenbureau DEPTH heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met volledige projectontwikkeling, zowel binnen grote steden zoals Rotterdam als kleinere dorpen. Onze projecten spreken voor zich. Wij hebben ons bezig gehouden met de culturele ontwikkeling van Basel tot het creëren van een unieke stoel. 

Wat het vraagstuk ook is, u kunt bij ons terecht. Van nieuwbouw, tot renovatie en verbouwing; architectenbureau DEPTH uit omgeving Rotterdam kan de volledige projectontwikkeling op zich nemen. Hierdoor verloopt het volledige bouwproces gesmeerd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw project, want onze bouwkundige architecten voorzien u van advies en kunnen zelfs de aanvraag van vergunningen voor u uit handen nemen.

Overleg uw behoeftes met ons

Heeft uw behoefte aan een architectenbureau uit Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam, dat de volledige projectontwikkeling kan uitvoeren, of heeft u simpelweg advies nodig? Bel ons dan nu op +31 6 53 50 34 88 of stuur een e-mail naar info@deptharch.nl. Dan ondernemen we snel de nodige stappen.

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN ORGANISATIE

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE