Nieuwbouw architecten: wat ze voor u kunnen betekenen!

De meeste mensen die een huis laten bouwen, nemen hiervoor een architect in de hand. Tijdens een nieuwbouwproject kan een professional u begeleiden in het gehele proces. Een architect kan u adviseren van de ontwerpfase tot aan de uiteindelijke bouw van uw droomwoning. Bij DEPTH gaan wij zelfs nog een stapje verder: ook tijdens de bouw kunt u altijd terecht bij de architect waarmee u samen hebt gewerkt. Een overzicht van wat onze professionele architecten voor u kunnen betekenen tijdens uw aanstaande nieuwbouwproject leest u in dit artikel.

Wij denken met u mee

Vaak vindt in de ontwerpfase het eerste contact plaats tussen u en een van onze architecten. In een oriënterend gesprek bespreken we uw wensen en denkt de architect mee over de mogelijkheden voor het ontwerpen van uw woning. Zo kan een professional u bijvoorbeeld tips geven over de duurzaamheid van het project en daarbij zaken aanstippen waaraan u zelf misschien nog niet had gedacht. Op deze manier zorgen wij ervoor dat doelgerichte oplossingen en persoonlijke wensen samenkomen in het uiteindelijke ontwerp. In de ontwerpfase blijven we altijd transparant en worden besluiten alleen genomen in overleg met u.

Uw ideeën omgezet in een 3D visualisatie

Bij DEPTH weten wij als geen ander dat een afbeelding meer zegt dan duizend woorden. Daarom maken van ieder ontwerp een 3D impressie. Niet alleen maken wij hiermee voor u de toekomst tastbaar en inzichtelijk; een 3D beeld geeft ook de mogelijkheid om te bekijken of ons ontwerp met uw ideeën overeenkomt. Bovendien leidt de visualisatie vaak tot inzichten die niet naar boven waren gekomen als het ontwerp slechts op papier zou worden overlegd. Naar aanleiding van de 3D visualisatie kunt u dan ook tweemaal feedback geven.

Wij zijn er voor u; ook tijdens de bouw

In tegenstelling tot werkwijze van andere architectenbureaus blijft de nieuwbouw architect van DEPTH ook beschikbaar voor overleg als er is begonnen met de bouw van uw nieuwbouwwoning. Zo zijn onze architecten aanwezig bij bouwvergaderingen en zullen zij op verschillende momenten in het bouwproces inspecties uitvoeren. Naar aanleiding van deze inspecties zullen wij zowel u als de aannemer adviseren bij bouwkundige vraagstukken. Vanzelfsprekend zien wij toe op het volgen van de planning en houden wij ook de financiële planning in de gaten. Met een architect van DEPTH bent u er zeker van dat uw ontwerp daadwerkelijk wordt uitgevoerd zoals besproken.

 

Benieuwd wat onze nieuwbouwarchitecten voor u kunnen betekenen?
Staat u aan de vooravond van een nieuwbouwproject en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.