Een bouwkundige architect nabij Rotterdam

Als u zoekt naar een bouwkundig architect vindt u deze beslist bij architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam. Dankzij veel kennis en jarenlange ervaring zijn wij uw perfecte partner voor diverse soorten klussen, van renovaties tot het realiseren van uw nieuwbouwwoning. Met behulp van een bouwkundig architect weet u zeker dat uw project in Rotterdam of omgeving soepel verloopt.

01/ Betaalbaar hoogwaardige architectuur
02/ Bouwkundige keuring & advies
03/ Vast team van architecten

Ontvang advies op maat van een bouwkundig architect uit regio Rotterdam

Dankzij onze achtergrond, ruime ervaring en zeer brede kennis van diverse zaken in het bouwproces zijn wij uitstekend in staat om u advies op maat te geven. Onze aanpak is slim en innovatief om aan de vraag van onze opdrachtgever te voldoen en gezamenlijke doelen tijdens een projectontwikkeling te realiseren.

Wij gaan voor perfectie en zoeken graag creatieve grenzen op om zo tot vernieuwende en aantrekkelijke architectuur te komen. Of u nu een aanbouw wilt laten bouwen of een nieuwbouwwoning wilt laten ontwerpen, wij staan voor u klaar. Ook als u een bedrijfshal wilt transformeren in de buurt van Rotterdam tot een kantoorruimte of showroom schakelt bij ons een bouwkundig architect in.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat de bouwkundige architect van ons kantoor in Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. U bereikt ons door te bellen naar +31 6 53 50 34 88 of stuurt u een e-mail naar info@deptharch.nl.

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE