Architect voor een verbouwing in de regio Oud-Beijerland

Home > Bouwvergunning aanvragen

Wilt u iets bouwen of slopen, dan moet u waarschijnlijk een bouwvergunning aanvragen. Ons architectenbureau uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, voorziet u van advies of kan de volledige aanvraag voor u regelen. DEPTH heeft veel ervaring met het aanvragen van vergunningen, zoals een bouwvergunning.

Op de juiste manier een bouwvergunning aanvragen is van belang

Het is van belang om bij het aanvragen van een bouwvergunning allereerst uitgebreid uw project door te nemen. De aanvraag moet namelijk aan bepaalde voorwaarden en regels voldoen, anders neemt de gemeente deze niet in behandeling. Een belangrijke voorwaarde is dat er geen gegevens ontbreken, want het is niet zeker dat de betreffende gemeente een kans geeft om deze aan te vullen.

tiny house in bos

Het is dus van belang zeker te zijn van uw aanvraag. Daarom kan het zeker geen kwaad een architect in te huren of om advies te vragen tijdens het aanvragen van uw bouwvergunning. Daarnaast maken wij met een 3D-visualisatie de toekomst tastbaar en inzichtelijk, dit vergroot de kans om de vergunning te krijgen.

Laat het bouwproces soepel verlopen

De aanvraag van een bouwvergunning, een onderdeel van de omgevingsvergunning, kan over het algemeen acht weken duren. Hoe complexer de aanvraag, hoe meer tijd de gemeente neemt om uitsluitsel te geven. Om het bouwproces soepel te laten verlopen, is het dus van belang dat u de bouwvergunning op tijd aanvraagt. Door architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland hiervoor in te huren, bijvoorbeeld als onderdeel van de volledige projectontwikkeling, kunnen wij ervoor zorgen dat dit op tijd gebeurt.

Laat ons u helpen

Wij helpen u graag bij de aanvraag van een bouwvergunning. Hiervoor belt u ons op het telefoonnummer +31 6 53 50 34 88 of vult u het contactformulier in.

Gerelateerde projecten