Architect voor een verbouwing in de regio Oud-Beijerland

Home > Bouwvergunning aanvragen

Als u iets wilt bouwen of slopen, dan moet u waarschijnlijk een bouwvergunning aanvragen. Ons architectenbureau uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, voorziet u van advies of kan de volledige aanvraag voor u regelen. DEPTH heeft veel ervaring met het aanvragen van vergunningen, zoals een omgevings- of bouwvergunning.

Op de juiste manier een bouwvergunning aanvragen is van belang

Het is van belang om bij het aanvragen van een bouwvergunning allereerst uitgebreid uw project door te nemen. De aanvraag moet namelijk aan bepaalde voorwaarden en regels voldoen, anders neemt de gemeente deze niet in behandeling. Een belangrijke voorwaarde is dat er geen gegevens ontbreken, want het is niet zeker dat de betreffende gemeente een kans geeft om deze aan te vullen. 

tiny house in bos

Het is dus van belang zeker te zijn van uw aanvraag. Daarom is het verstandig om een architect in te huren of om advies te vragen tijdens het aanvragen van uw bouwvergunning. Daarnaast maken wij met een 3D-visualisatie de toekomst tastbaar en inzichtelijk, dit vergroot uw kans om de vergunning te krijgen.

Laat het bouwproces soepel verlopen

De aanvraag van een bouwvergunning, een onderdeel van de omgevingsvergunning, duurt over het algemeen acht weken. Hoe complexer de aanvraag, hoe meer tijd de gemeente neemt om uitsluitsel te geven. Om het bouwproces soepel te laten verlopen, is het op tijd aanvragen van uw bouwvergunning dus van groot belang. Door architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland hiervoor in te huren, bijvoorbeeld als onderdeel van de volledige projectontwikkeling, kunnen wij ervoor zorgen dat dit op tijd gebeurt.

Laat ons u helpen en neem contact met ons op

Wij helpen u graag bij het aanvragen van een bouwvergunning voor uw bouwproject. Hiervoor belt u ons op het telefoonnummer +31 6 53 50 34 88 of stuurt u een e-mail naar info@deptharch.nl. Wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden. Het is ook mogelijk om simpelweg het contactformulier in te vullen.

Gerelateerde projecten