Voor de creatie van uw woning een architect in Rotterdam inhuren

Wanneer het op uw woning aankomt, ontwerpen wij een prachtige creatie voor u in regio Rotterdam. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, renovatie of verbouwing, wij denken met u mee van idee tot realisatie. Bij architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, maken we van uw woning altijd een prachtige creatie.

01/ Betaalbaar hoogwaardige architectuur
02/ Bouwkundige keuring & advies
03/ Vast team van architecten

Uw woning wordt een prachtige creatie met behulp van onze experts uit regio Rotterdam

Bij ons architectenbureau in de buurt van Rotterdam vindt u een ervaren architect die de creatie van uw nieuwe of bestaande woning vol passie aanpakt.

Bij de creatie van een woning, zoals een nieuwbouwwoning, komt veel kijken, gelukkig staan onze enthousiaste medewerkers uit regio Rotterdam klaar om u te helpen. Wij bieden een luisterend oor voor uw wensen en eisen en passen deze toe in het ontwerp die wij voor u opstellen. Tevens helpen wij u bij het aanvragen en rondmaken alle vergunningen, zoals een omgevingsvergunning.

Informeer naar de diverse mogelijkheden

Laat u volledig ontzorgen tijdens het bouwproces van uw nieuwe woning. Schakel een bouwkundig architect in van ons kantoor in Oud-Beijerland. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem vandaag nog contact met ons op. U bereikt ons via het telefoonnummer +31 6 53 50 34 88 of door een e-mail te sturen naar info@deptharch.nl.

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE