Architect voor nieuwbouw in Oud-Beijerland

Home > Architect nieuwbouw Oud-Beijerland

Architectenbureau DEPTH is de architect die u zoekt voor de nieuwbouw van uw woning in omgeving Oud-Beijerland, Rotterdam en omgeving. Wij bieden een luisterend oor uw wensen en zetten deze om in de woning van u dromen. Wij helpen u met projectontwikkeling. Van het vinden van een aannemer tot het interieur van uw woning onze architect uit Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam, helpt u met uw nieuwbouw.

Een architect begeleidt uw project voor nieuwbouw in Oud-Beijerland

Het starten van een nieuwbouwproject is een grote onderneming, waarbij veel stappen nodig zijn om tot voltooiing te komen. Al deze stappen brengen lastige keuzes met zich mee. Middels jarenlange ervaring begeleidt onze architect uit Oud-Beijerland u door al deze stappen, waardoor u zorgeloos geniet van uw nieuwbouw in regio Rotterdam.

tiny house in bos

Stappenplan van uw nieuwbouwproject

Het nieuwbouwproject begint ruim voordat de bouw start. We stellen een offerte op, waarna u deze bespreekt met een architect, die vervolgens een ontwerp maakt. Als dit ontwerp volledig naar wens is, gaan we ermee naar de gemeente. De gemeente geeft, als alles goed verloopt, een vergunning. Hiermee start de zoektocht naar een aannemer. Zodra deze gevonden is, worden er concrete plannen gemaakt, zoals het schrijven van het bestek. Snel hierna kan de bouw van uw nieuwbouw starten. Als architect uit Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam, helpen wij u bij elke stap in dit nieuwbouwproces. Deze korte uitleg wordt verder toegelicht in het bouwproces.

Ontdek al onze diensten en neem contact met ons op

Bij architect DEPTH uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, doen we veel meer dan alleen nieuwbouw. Door onze ervaring met volledige projectontwikkeling, huurt u ons in voor allerlei verschillende bouwprojecten. Onze binnenhuisarchitecten zijn u van dienst met de inrichting van uw project, of dit nu een volledig bedrijvenpand is of een Tiny House. Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel ons dan op +31 6 53 50 34 88 of stuur een e-mail naar info@deptharch.nl.

Gerelateerde projecten