Aanbouw laten realiseren in regio Rotterdam

Wilt u uw woning of een ander pand laten voorzien van een aanbouw in Rotterdam of omgeving? Dan schakelt u architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland in om u hierbij te assisteren. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u uitstekend adviseren, uw ideeën uitwerken tot een concreet ontwerp en uiteraard helpen bij de realisatie van uw aanbouw in regio Rotterdam.

01/ Betaalbaar hoogwaardige architectuur
02/ Bouwkundige keuring & advies
03/ Vast team van architecten

Een aanbouw voor uw woning in Rotterdam laat u door ons ontwerpen

Een extra ruimte creëren in uw pand in Rotterdam of omgeving kan heel gemakkelijk door middel van een aan- of uitbouw. Onze ervaren en gespecialiseerde team staat klaar om u hierbij te helpen. 

Wanneer u uw wensen met ons heeft besproken, zullen wij op basis hiervan een offerte maken en bijpassende schetsen en zelf een 3D-visualisatie maken. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige aanbouw bij uw woning in Rotterdam of omgeving. Uiteraard helpen wij u ook bij het verkrijgen van de juiste bouwvergunningen voor uw project.

Profiteer van onze kennis en expertise

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw aanbouw bij uw woning in Rotterdam en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons kantoor in Oud-Beijerland op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +31 6 53 50 34 88 of door een e-mail te sturen naar info@deptharch.nl. Wij helpen u graag bij de woning creatie van uw dromen te realiseren!

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE