Aanbouw laten realiseren in regio Rotterdam

Home > Aanbouw Rotterdam

Wilt u uw woning of een ander pand laten voorzien van een aanbouw in Rotterdam of omgeving? Dan schakelt u architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland in om u hierbij te assisteren. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u uitstekend adviseren, uw ideeën uitwerken tot een concreet ontwerp en uiteraard helpen bij de realisatie van uw aanbouw in regio Rotterdam.

Een aanbouw voor uw woning in Rotterdam laat u door ons ontwerpen

Een extra ruimte creëren in uw pand in Rotterdam of omgeving kan heel gemakkelijk door middel van een aan- of uitbouw. Onze ervaren en gespecialiseerde team staat klaar om u hierbij te helpen. 

De bouwkosten berekenen is een belangrijk onderdeel van het bouwproces. Hier leest u hoe u een getailleerd overzicht maakt van te maken kosten tijdens de bouw

Wanneer u uw wensen met ons heeft besproken, zullen wij op basis hiervan een offerte maken en bijpassende schetsen en zelf een 3D-visualisatie maken. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige aanbouw bij uw woning in Rotterdam of omgeving. Uiteraard helpen wij u ook bij het verkrijgen van de juiste bouwvergunningen voor uw project.

Profiteer van onze kennis en expertise

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw aanbouw bij uw woning in Rotterdam en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons kantoor in Oud-Beijerland op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +31 6 53 50 34 88 of door een e-mail te sturen naar info@deptharch.nl. Wij helpen u graag bij de woning creatie van uw dromen te realiseren!

Gerelateerde projecten