Architect inhuren in de regio Rotterdam

Wilt u een architect inhuren in Rotterdam? Dan bent u bij architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland aan het goede adres. Uw kenmerken en wensen staan centraal bij het ontwerpen van een concept. We maken altijd een ontwerp dat bij uw stijl en voorkeuren past. Samen met u creëren we de woon- of werkruimte van uw dromen, waardoor u verzekerd bent van een exclusief design.

01/ Betaalbaar hoogwaardige architectuur
02/ Bouwkundige keuring & advies
03/ Vast team van architecten

Een architect met bekende gezichten inhuren nabij Rotterdam

Wij werken bij DEPTH met een vast team van architecten en projectontwikkelaars. Hierdoor bent u snel bekend met onze gezichten en zijn wij allemaal bekend met uw project. Dit betekent dat als u ons inhuurt, u bij ons allen terecht kunt met vragen en persoonlijk advies. Dat werkt wel zo gemakkelijk en efficiënt.

Sterke focus op hoogwaardige en betaalbare architectuur

Architect DEPTH uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, focust na het inhuren op maakbaarheid en een technisch solide uitwerking van ontwerpen. Hierdoor maken wij hoogwaardige architectuur mogelijk en betaalbaar. Naast architectuur houden wij ons trouwens ook bezig met nieuwbouwrenovatie en verbouwingen. Hierbij speelt duurzaamheid een grote rol.

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie over het inhuren van onze architect uit omgeving Rotterdam? Pak gerust de telefoon en bel naar +31 6 53 50 34 88 of vul het contactformulier in.

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE