Architect voor renovatie in de regio Oud-Beijerland

Heeft u behoefte aan een architect voor de renovatie van uw pand in omgeving Oud-Beijerland, Rotterdam of daarbuiten? Architectenbureau DEPTH biedt u de helpende hand. Naast onze werkzaamheden met nieuwbouwprojecten en verbouwingen is het ook mogelijk om u te helpen met uw renovatieproject. Hiermee maken we uw pand op een betaalbare manier toekomstbestendig.

01/ Betaalbaar hoogwaardige architectuur
02/ Bouwkundige keuring & advies
03/ Vast team van architecten

Een architect die een grondige renovatie uitvoert in Oud-Beijerland, nabij Rotterdam

Ook bij een renovatie is het luisteren naar de wensen van de opdrachtgever cruciaal. Het is echter ook van belang om de historische eigenschappen van het pand niet verloren te laten gaan. Architect DEPTH uit Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam, maakt het mogelijk om voor de renovatie van uw pand een hoogwaardig, doch betaalbaar, ontwerp te maken. Waarbij de kenmerken van het pand en uw wensen gecombineerd worden tot een origineel design. Wij helpen u van het aanvragen van een omgevingsvergunning tot de realisatie!

Ondersteuning bij uw zoektocht naar een huis

Mocht u van plan zijn een bestaand huis te kopen, dan is het verstandig om een bouwkundige keuring te laten doen. Zo weet u direct of het een verstandige aankoop is, maar ook welke mogelijkheden met betrekking tot renovatie u heeft. Deze renovatie kan onze architect uit Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam, snel voor u uitvoeren. Om u de garantie te geven dat u een verstandige aankoop doet, leveren wij bouwkundig advies. Door dit bouwkundig advies zijn wij direct op de hoogte van uw situatie, waardoor het eenvoudiger is uw projectontwikkeling uit te voeren en bijvoorbeeld bouwvergunningen aan te vragen.

Onze architect uit Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam, kan al uw vragen met betrekking tot renovatie beantwoorden. Neem bij vragen over het inhuren of voor meer informatie contact met ons op via +31 6 53 50 34 88 of het contactformulier. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@deptharch.nl.

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE