Architect voor een verbouwing in de regio Oud-Beijerland

Heeft u een architect nodig voor uw verbouwing in Oud-Beijerland, Rotterdam of omstreken? Overweeg dan DEPTH architectenbureau in te schakelen. Bij elke verbouwing – groot of klein – voorzien wij u graag van advies, ook als u de verbouwing zelf uitvoert. Door ons vaste team van professionals aan te vullen met experts kunnen wij ieder project van gedegen advies voorzien. Daarnaast is het ook mogelijk om uw verbouwing uit te besteden aan onze architect uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam. Alles staat in het teken van het leveren van hoogwaardige architectuur met een technisch solide uitwerking binnen uw budget.

01/ Betaalbaar hoogwaardige architectuur
02/ Bouwkundige keuring & advies
03/ Vast team van architecten

Goede uitwerking van uw verbouwing door onze architect uit Oud-Beijerland, regio Rotterdam

U heeft verbouwingswensen en daarom bent u op zoek naar een architect, maar hoe gaat dit in zijn werk? Allereerst bespreken wij met u uw wensen. Op basis hiervan maken wij een offerte, bijpassende schetsen en 3D-visualisaties. Vervolgens worden de juiste vergunningen aangevraagd bij de gemeente, zoals een omgevingsvergunning of bouwvergunning.

De benodigde vergunningen voor uw verbouwing worden aangevraagd met bouwkundige tekeningen, die gemaakt kunnen worden bij architect DEPTH uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam. Nadat de vereiste vergunningen binnen zijn, gaan we aan de slag met de zoektocht naar een aannemer en het maken van het bestek. Snel hierna kunnen we aan de slag met de uitvoering van uw verbouwing. Indien gewenst bieden wij ook nazorg aan na voltooiing van uw project, bijvoorbeeld voor architectuur binnenshuis.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Welke van de hierboven omschreven stappen daadwerkelijk genomen moeten worden, verschilt per project. Sommige projecten kunt u zelf uitvoeren, want misschien zijn er geen vergunningen nodig of wilt u enkel bouwkundig advies.

Bij Architect DEPTH uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, helpen we u met ieder vraagstuk rondom uw verbouwing, waardoor hoogwaardige architectuur op een betaalbare wijze binnen handbereik is. Wilt u contact opnemen om uw verbouwingswensen te bespreken of ons inhuren? Bel ons dan via +31 6 53 50 34 88 of stuur een e-mail naar info@deptharch.nl.

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER ORGANISATIE

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN ORGANISATIE

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE