Binnenhuis & interieur

Als het ontwerp van het exterieur staat, denkt u misschien niet meteen aan een ontwerp voor het interieur, terwijl dit minstens zo belangrijk is voor de gebruikerservaring van het gebouw. Een binnenhuisarchitect van DEPTH helpt u aan een ontwerp waarbij functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. 

Binnenhuisarchitect

In de ontwerpen van DEPTH is de identiteit van elke ruimte afgestemd op de eisen, wensen en persoonlijkheid van de opdrachtgever en/of eindgebruiker. De interieurarchitect van DEPTH kan dit alleen realiseren door de eindgebruiker goed te leren kennen. Grote betrokkenheid en aandacht vormen voor ons de basis van een goed interieurontwerp. Naast goed naar uw wensen te luisteren, laat onze binnenhuisarchitect ook zien hoe de ruimtes optimaal gebruikt kunnen worden. Zo worden alle kansen van het pand goed benut.  

Foto van pand ontworpen door binnenhuis architect
3D visualisatie van een minimalistisch interieur ontwerp voor een slaapkamer
3D impressie van een binnenhuis ontwerp
3D visualisatie van een restaurant
3D impressie van ontwerp van een interieurarchitect
Interieur ontwerp verwerkt in een 3D visualisatie

Ontwerpproces

Onze binnenhuisarchitect staat u bij vanaf het concept tot de uitvoering. Door vroeg in het bouwproces betrokken te worden bij het project kan DEPTH tijdig inspelen op uw wensen voor binnenin het gebouw. Door onze studies zijn we instaat om verschillende varianten en stijlen uit te werken. Ook gaan we aan de slag met een lichtplan. Het resultaat komt samen in 3D plattegronden en 3D renders. Daarna wordt alle details stapsgewijs uitgewerkt in de technische tekening en begeleiden we eventueel de uitvoering. 

Meubilair

Als het gaat om meubilair sluiten onze ontwerpen naadloos aan bij het gebouw en de behoeften van de eindgebruiker. Ook houdt DEPTH continu rekening met de materialen en vormen die gebruikt worden in de betreffende ruimte. Onze bouwkundige achtergrond zorgt voor meubels waarbij unieke methodes, verbindingen en vormen centraal staan. 

Wilt u meer weten over deze dienst of over een van onze andere diensten? neem dan gerust contact op.