Binnenhuisarchitect uit omgeving Rotterdam

Home > Binnenhuis & Interieur

Onze binnenhuisarchitect uit omgeving Rotterdam kan u helpen met het interieur van uw gebouw. Als het ontwerp van het exterieur staat, denkt u misschien niet meteen aan het interieur, terwijl dit van groot belang is voor de gebruikservaring van het gebouw. Een binnenhuisarchitect van DEPTH helpt u aan een ontwerp waarbij functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

Laat uw ruimtes op elkaar afstemmen door een binnenhuisarchitect uit omgeving Rotterdam

In de ontwerpen van DEPTH is de identiteit van elke ruimte afgestemd op de eisen, wensen en persoonlijkheid van de opdrachtgever en/of eindgebruiker. De binnenhuisarchitect van DEPTH, een architectenbureau uit omgeving Rotterdam, realiseert dit door de eindgebruiker goed te leren kennen. Grote betrokkenheid en aandacht vormen voor ons de basis van een goed interieurontwerp. Naast goed naar uw wensen te luisteren, laat onze binnenhuisarchitect ook zien hoe de ruimtes optimaal gebruikt kunnen worden. Zo worden alle kansen van het pand goed benut.

Foto van pand ontworpen door binnenhuis architect
3D visualisatie van een minimalistisch interieur ontwerp voor een slaapkamer
3D impressie van een binnenhuis ontwerp
3D visualisatie van een restaurant
3D impressie van ontwerp van een interieurarchitect
Interieur ontwerp verwerkt in een 3D visualisatie

Het ontwerpproces van uw ruimtes

Onze binnenhuisarchitect staat u in de regio Rotterdam bij vanaf het concept tot de uitvoering van uw project. Door vroeg in het bouwproces betrokken te worden bij het project kan DEPTH tijdig inspelen op uw wensen voor de binnenkant van uw gebouw. Door onze studies zijn we instaat om verschillende varianten en stijlen uit te werken. Ook gaan we aan de slag met een lichtplan. Dit wordt gerealiseerd in 3D-visualisaties, door 3D-plattegronden en 3D-renders te maken. Daarna werken we alle details stapsgewijs uit in de technische tekening en begeleiden we eventueel de uitvoering.

Bijpassend meubilair uitzoeken

Als het gaat om meubilair sluiten onze ontwerpen naadloos aan bij het gebouw en de behoeften van de eindgebruiker. Ook houdt DEPTH continu rekening met de materialen en vormen die gebruikt worden in de betreffende ruimte, of dit nou een Tiny House is of het volledige ontwerp van een specifieke ruimte. Onze bouwkundige achtergrond zorgt voor meubels waarbij unieke methodes, verbindingen en vormen centraal staan.

Meer informatie? Neem contact met ons op

DEPTH kan u hele project begeleiden; van de ontwikkeling en de vergunningen tot de inrichting. Wilt u meer weten over wat de binnenhuisarchitect van architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam, voor u kan betekenen? Bel dan naar +31 6 53 50 34 88 of vul het contactformulier in.