Tover uw bedrijfshal om in regio Oud-Beijerland

Wanneer u in het bezit bent van een bedrijfshal in regio Oud-Beijerland, heeft u hier veel mogelijkheden voor. U kunt deze namelijk gebruiken als opslagplaats, kantoor of zelfs een showroom voor uw onderneming. Voor welke doeleinden u deze bedrijfshal ook wilt gebruiken, architectenbureau DEPTH uit Oud-Beijerland helpt met het toepassen van de juiste transformatie.

01/ Betaalbaar hoogwaardige architectuur
02/ Bouwkundige keuring & advies
03/ Vast team van architecten

Tover uw bedrijfshal in Oud-Beijerland om in een bruikbare ruimte voor uw onderneming

Een bedrijfshal biedt veel potentie en ons architectenbureau uit Oud-Beijerland helpt u om uw ideeën realiteit te maken. Of u deze ruimte nu wilt laten transformeren tot een kantoor of het juist als toevoegende showroom wilt gebruiken, alles is mogelijk.

Wij ontwerpen met passie voor architectuur, materiaal en detaillering uw bedrijfshal in Oud-Beijerland compleet naar uw wensen en eisen. Naast dat we reguliere ontwerpen schetsen, is het ook mogelijk om een 3D-visualisatie te laten maken zodat u een goed beeld krijgt van toekomstige omvorming van uw bedrijfshal. Dat is de service die u kunt verwachten van onze bouwkundige architecten.

Bespreek uw wensen met ons

Weet u al wat u wilt doen met uw bedrijfshal in regio Oud-Beijerland? Bespreek uw wensen, eisen en verwachtingen met onze vakmensen. Heeft u nog vragen of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +31 6 53 50 34 88 of stuurt u een e-mail naar info@deptharch.nl.

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE