Een moderne woning ontwerpen; zo pakken wij dat aan

Als u een liefde hebt voor moderne architectuur, dan bent u bij DEPTH aan het goede adres. Een architect van DEPTH kan u helpen bij het realiseren van de moderne woning van uw dromen. Wij werken altijd vanuit onze passie voor architectuur, we gaan voor perfectie en zoeken hierbij de creatieve grenzen op. Uw moderne woning ontwerpen wij samen. Hierbij staan uw eisen en wensen altijd centraal.

Een moderne woning ontwerpen doen wij samen met u

De architectuur van moderne huizen kenmerkt zich door een samensmelting van innovatieve technieken. Hoewel men binnen de moderne architectuur naar vernieuwing streeft, staan de maakbaarheid en eenvoud van een ontwerp voorop. Een architect zoekt bij het ontwerpen van een moderne woning naar de kern van uw idee. Wat is de functie van het gebouw? Welke beleving wilt u  verwezenlijken? En binnen welk budget moeten uw plannen worden gerealiseerd? Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen beginnen wij het ontwerpproces altijd met een persoonlijk gesprek. Hierin legt u uw plannen voor. Onze architect stelt vragen en zal ook zijn ideeën over de architectuur van moderne huizen met u delen. Tijdens het proces zullen wij verschillende concepten van uw nieuwe woning aan u voorleggen en met u bespreken. Gedurende deze gesprekken voorziet onze architect u van inspiratie en bouwkundig advies. Door intensieve samenwerking met u zullen wij uiteindelijk de moderne woning ontwerpen die het beste bij u past.

Duurzaamheid in de architectuur van moderne huizen

Indien u plannen heeft voor het ontwerpen van een moderne woning heeft u waarschijnlijk ook aan de duurzaamheid van uw plannen gedacht. Wij ontwerpen een moderne woning vaak uit materialen met een lange levensduur. Maar wij helpen u ook bij vragen over de toekomst van het gebouw. Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw nieuwe woning in de toekomst aan alle regels voldoet? En kunt u nu al maatregelen treffen waardoor uw energierekening gunstig uitvalt? Ook op het gebied van moderne bedrijfspanden denken wij graag met u mee. Heeft u al nagedacht welke functie het gebouw in de verre toekomst kan gaan vervullen? Door bijvoorbeeld een kantoor te bouwen met kolommen in plaats van draagmuren, kan uw pand in de toekomst ook dienen als appartementencomplex.

Op zoek naar een architect voor uw moderne woning? Neem vrijblijvend contact op

De architecten van DEPTH hebben naast hun passie voor (moderne) architectuur ook jarenlange ervaring. Onze architecten kunnen u helpen bij het ontwerpen van de moderne woning waar u over droomt; daar is geen twijfel over mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.