Een tiny house bouwtekeningen maken; zo gaan wij te werk

De charme van het tiny house is niet onopgemerkt gebleven. Er zijn dan ook steeds meer mensen die kiezen voor het leven in een minimalistisch huis, vaak op een mooie plek in de natuur. Hoewel door veel aannemers en prefab timmerfabrieken standaard ontwerpen van tiny houses kunnen worden geleverd, kunt er ook voor kiezen zelf een ontwerp te laten maken dat volledig aansluit op uw persoonlijke wensen. Zo creëert de architect samen met u het huis dat het beste bij uzelf, en bij de omgeving, past. Als u in zee gaat met een van de architecten van DEPTH, kunt u het volgende verwachten:

1.Samen het tiny house van uw dromen ontwerpen

Hoever bent u in gedachten al met het ontwerpen van uw tiny house? Heeft u misschien al iets op papier staan? Voor veel mensen blijkt een eigen tiny house ontwerpen nog best lastig te zijn. Het belang van het creëren van zoveel mogelijk functionaliteit in de kleine beschikbare ruimte (het standaard tiny house omvat zo’n 50 vierkante meter), wordt nogal eens onderschat. Bovendien zijn in een goed ontworpen tiny house de kosten voor gas, water en licht minimaal waardoor duurzaam en goedkoop geleefd kan worden. Is hier in het ontwerp onvoldoende aandacht aan besteed, dan kunnen de kosten voor levensonderhoud nog weleens hoger uitvallen dan in eerste instantie was begroot. Een professionele architect kan met u meekijken naar het praktisch indelen van de beschikbare ruimte en de mogelijkheden om zo effectief mogelijk duurzame energie op te wekken. Dit alles natuurlijk geheel in overeenstemming met de door u opgestelde woonwensen.

2.Een vakkundige bouwtekening van uw eigen tiny house

Voor het realiseren van uw droomontwerp is een geschikte bouwtekening nodig. U kunt hiervoor het best een professioneel bouwkundig tekenaar inschakelen. Ook voor het aanvragen van een eventuele omgevingsvergunning is een professionele bouwtekening van het tiny house nodig. Heeft u uw eigen tiny house ontwerp reeds gerealiseerd en wilt u het liefst uw eigen tiny house bouwen? Ook dan helpen de bouwkundig tekenaars van DEPTH u graag met het realiseren van een goede bouwtekening voor uw project.

3.Met een tiny house ontwerp van DEPTH kunt u zelf aan de slag

Nu u in het bezit bent van het tiny house ontwerp van uw dromen en een professionele bouwtekening, kunt u aan de slag met het verwezenlijken van uw droom. De bouw van uw eigen huisje gaat van start. Gaat u zelf aan de slag? Dan wensen wij u veel succes. Met vragen over de tekeningen kunt u altijd bij uw persoonlijke architect terecht.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.