EEN KANTOOR OF WONING LATEN ONTWERPEN IN DE REGIO ROTTERDAM

U kunt een kantoor, woning of ander pand een transformatie geven door deze te laten ontwerpen in de omgeving Oud-Beijerland, nabij Rotterdam. Wij ontwerpen vanuit een passie voor architectuur, materiaal en detaillering. Ontwerpen die helder zijn en logisch voelen; daar streven we naar. Wij gaan voor perfectie en zoeken graag creatieve grenzen op om zo tot vernieuwende en aantrekkelijke architectuur te komen. Desalniettemin gaat DEPTH bij het ontwerpen van een woning altijd uit van uw wensen en eisen. Zo krijgt de ruimte een transformatie, of dit nou woonruimte of werkruimte is –zoals een kantoor– als u het heeft laten ontwerpen door ons architectenbureau uit Oud-Beijerland, in omgeving Rotterdam.

UW KANTOOR LATEN ONTWERPEN DOOR ONS ARCHITECTENBUREAU UIT OMGEVING ROTTERDAM

Onze ontwerpen kenmerken zich door de samensmelting van innovatieve technieken, maakbaarheid en passie voor architectuur. We streven naar mooie gebouwen waarbij eenvoud centraal staat, maar hoge ambities worden behaald. Door onnodige onderdelen te verwijderen, komen we tot de kern van het ontwerp. De functie van de bedrijfshal, de beleving van de gebruiker en het budget van de opdrachtgever houden we tijdens het ontwerpproces nauwlettend in de gaten. Geef uw kantoor de transformatie die deze nodig heeft en schakel ons kantoor uit Oud-Beijerland in.

201025-Tiny-house-2_interior-2048x1707

HET ONTWERPPROCES VAN UW WONING

01/ Initiatief

02/ Schetsontwerp

04/ Voorlopig ontwerp

05/ Definitief ontwerp

04/ Vergunning aanvraag

05/ Technisch ontwerp

04/ Uitvoering

05/ Evaluatie nazorg

Wanneer u uw kantoor laat ontwerpen door ons in regio Rotterdam, komt u nooit voor verrassingen te staan. Het voeren van een goed gesprek staat aan de basis van een goed ontwerp van een huis. U laat ons weten wat u in gedachten heeft en ook wij spreken onze ideeën uit. DEPTH is uitstekend in staat om deze ambities te combineren en tot een ontwerp te komen, gemaakt door een bouwkundig tekenaar, waarbij doelgerichte oplossingen en persoonlijke wensen samenkomen. Om het ontwerpproces zo soepel mogelijk te laten verlopen houden we nauw contact en is de dialoog constant gaande. Zo wordt zo volledig mogelijk ontzorgt tijdens te transformatie van uw kantoor in de buurt van Oud-Beijerland.


CONCEPTCREATIE
VAN UW NIEUWE RUIMTE

CONCEPTCREATIE VAN UW NIEUWE RUIMTE

Tijdens het proces laten we uiteenlopende conceptontwerpen van uw nieuwe woning zien, zodat we samen met u weloverwogen beslissingen nemen. Hierbij kunt u door ons architectenbureau uit omgeving Rotterdam bijvoorbeeld een kantoor laat ontwerpen en een inspirerende en adviserende rol verwachten. Aan de hand van de concepten laat u vervolgens weten wat wel en wat niet aansluit op uw wensen. We gaan in overleg en bieden inzicht op het gebied van ruimtelijke inpassing, materiaalgebruik en financiën

Duurzaam ontwerp
van uw ruimte

Als vanzelfsprekend is duurzaamheid een belangrijk onderdeel in de ontwerpen van DEPTH. Het is een integraal onderdeel van elk ontwerp. Zo maken we gebruik van materialen met een lange levensduur en denken we mee over de functie van het gebouw in de toekomst. Door bijvoorbeeld een kantoor te laten ontwerpen of te bouwen met kolommen in plaats van draagmuren kan het pand in de toekomst ook dienen als appartementencomplex.

Dankzij onze jarenlange ervaring beheersen wij alle facetten van het ontwerpproces en is DEPTH een gedegen en betrouwbare partij voor uw project, of dit nou nieuwbouw, renovatie of een verbouwing is. U kunt ons architectenbureau uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, met een gerust hart uw kantoor, of elk ander pand, laten ontwerpen voor een prachtige transformatie. Wilt u meer weten over deze of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 53 50 34 88 of stuur een e-mail naar info@deptharch.nl.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE