Nieuwbouw
architectuur

Van de eerste ontwerpschets tot complete begeleiding tijdens de bouw, bij DEPTH bent u aan het goede adres als u een architect zoekt voor uw nieuwbouwproject. Sinds de oprichting is DEPTH uitgegroeid tot een betrouwbaar, ervaren en creatief architectenbureau waarbij architectuur en woningbouw het zwaartepunt vormen.

01/ Betaalbaar hoogwaardige architectuur
02/ Bouwkundige keuring & advies
03/ Vast team van architecten

Architect woningbouw

De harmonie tussen het ontwerp en de levensstijl van de bewoners is de essentie van een goed ontworpen woning. De architect nieuwbouw van DEPTH richt zich daarom in eerste instantie op het leren kennen van u, de opdrachtgever. Vervolgens presenteren we uiteenlopende conceptontwerpen en ondersteunen we u bij het maken van belangrijke keuzes. Zo creëren we een ontwerp met karakter en gaan we standaard opties uit de weg. Bij DEPTH bent u verzekerd van een exclusief ontwerp waarbij eigenheid de boventoon voert.  

Verder dan het ontwerp

We realiseren ons goed dat u uw woondroom in onze handen legt dus vinden het belangrijk dat het hele project zorgeloos verloopt. We staan u dan ook graag bij tijdens het verdere bouwproces. We zorgen voor de omgevingsvergunning, helpen u met de zoektocht naar een aannemer, de begeleiding van het hele nieuwbouwtraject en kunnen meedenken over het interieur

Financieel

Vanaf de eerste schets houden wij rekening met uw budget. We maken duidelijk inzichtelijk wat uw nieuwbouwproject gaat kosten met behulp van een investeringsraming zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Transparantie staat voorop. 

Duurzaam

Duurzaamheid is als vanzelfsprekend een integraal onderdeel van elk ontwerp dat we aanleveren. Zo passen we moderne energiezuinige oplossingen toe en kiezen we voor materialen met een lange levensduur. 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om nieuwbouw of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op!

”Tekenwerk zeer professioneel uitgevoerd, tekenaar denkt mee met de klant, en eventuele aanpassingen waar nodig snel uitgevoerd. Erg tevreden!”

DHR. M. SCHIPPER SCHIPPER A.B.T.

”De heren zijn creatief, deskundig en vooral meedenkend tot een voor mij ideale oplossing. Kostenbewust ontwerp met ruimte voor noviteiten en hergebruik van materialen.”

DHR. M. HEGEMAN PARTICULIER

”Begin 2020 ben ik via internet in contact gekomen met de heren van Depth. Wij waren op zoek naar een architect, bij voorkeur uit de Hoeksche Waard, die voor ons de bestemmingswijziging kon regelen van een landbouwschuur naar een horeca locatie. Zij zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat we nu naast ons restaurant ook een grote zaal hebben kunnen realiseren. Ook de verbouwing van dit pand is door Depth begeleid, waarbij zij hun expertise qua akoestiek, inrichting en bouwkundige wetgeving met ons gedeeld hebben.”

HENK DE KONING KONINGSHOEVE